Comeback...

So people, Nadia is back! haha jag vet, jag har kört det här "Comeback" grejen ganska ofta men nu har jag ju lovat lite folk att försöka ha ett aktiv blogg! ;) Får se hur det blir men jag måste ju hålla mina löften..
Så helgen är snart över, hatar söndagar för då måste man typ förbereda sig för en hel skolvecka. Postiv grej, snart är det JULLOV! <3 haha, nää men 19 dagar är ju ganska lite, ;)
Igår var Sanna Banana hos mig, vi kollade på "The Strangers" vilket skrämde skiten ur mig (och Sanna) hahha. Filmen var ganska bra gjort förrutom att de missade att ge mördarna ett riktigt anledning till att döda de. Inte för att det finns några sådana men de kunde ju vara fyndiga som Saw filmerna.. :P
Vi tjockade oss som vanligt, Generation Fett HERE WE COME! moahhaha. Vi snackade lite om skit saker, som vanligt, sen så drog hon runt ett tiden tror jag, Vi var båda jävligt sega. x)

Idag så fikade jag med Emma, det var mysigt för att det var länge sen jag träffade henne, och pratade om allt. hah Sen så har jag typ latat runt här hemma, med familjen. Juste min lilla syster ville se The Strangers och vågade så klart inte se den ensam så jag kollade på den IGEN med henne, hahhaa. .Fy fan asså den här gången var jag typ beredd på allt, och såg alla deras misstag och fel. Funny. Nu sover hon här i mitt rum för att hon vågar inte sova i sitt eget rum, hahah, hon är så söt!

Kanske borde lägga mig nu, klockan är ju faktiskt 03:15, Dessutom måste man ju sova för att drömma om sin Prins Charming. hahhahah, :P
Godnatt

Kommentarer
Postat av: sanna

hahah om du bloggar minst en gång i veckan så blir jag glad ;) haha slutet av The Strangers </3

2008-11-30 @ 13:32:06
URL: http://cutthecurtains.blogg.se/

Make me happy :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress så jag kan kolla era bloggar:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0