sömnbrist

Min helg har redan börjat och idag så hängde jag med min kille och hans kompisar och självklart mina kompisar haha. Vi rökte vattenpipa och körde poker, vilket det inte gick så bra på. Men mysigt var det iaf och rolig sällskap! :) Kom hem nyligen så ska nog sova snart, eller kanske kolla lite på tv och sen sova!
Men imorgon blir det troligtvis stan för att träffa Erik och sen hemma med familjen. Lördag är det fest med bebusen Sanna Banana och btw. jag har grejerna nu ;) hahaha
Och söndag, ångest och pluggdagen. Har jätte mycket kvar att göra, rapport, summary att skriva och så har jag spanska prov också! usch, kommer troligtvis att få panik då. men vi håller tummarna för mig! :P

Puss på folk och godnatt! ♥

Kommentarer
Postat av: Linda

Godmorgon!



HOppas du får en underbar fredag :)

2009-03-20 @ 08:43:13
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Mahlin ♥

haha tack:) jag har inte läst klart boken men jag är nästan klar med recensionen ska bara skriva mitt egna omdöme. haha hur kan jag skriva en recension utan att ha läst klart boken? = jag googlade på recensioner av boken;) haha kommer typ bi 5 A4 sidor. jag vet faktiskt inte vad som händer har inte planerat nåt ialla fall. blir kanske gymm.. jag ska bara slappa och se på lite filmer. just nu så går det inte att vara utomhus för det regnar:o så det blir nog film mys i helgen! =) allt bra med dig då? :)

2009-03-20 @ 15:35:50
URL: http://thepapertiger.blogg.se/
Postat av: bea

svar: låter som en fullspäckad helg :)

min helg har också varit bra.. I fredags tittade jag och en kompis på lets dance, i går läste jag massa och på kvällen och idag har jag myst med pojken :)

kramar

2009-03-22 @ 17:50:47
URL: http://beaistheshiiit.blogg.se/
Postat av: Victoria

fin blogg, checka gärna min :) http://www.victoriau.blogg.se/

2009-03-27 @ 15:10:34
URL: http://victoriau.blogg.se/

Make me happy :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress så jag kan kolla era bloggar:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0