JULLOV! :D

Den 19/12 var en magisk dag, en dag vi trodde aldrig skulle komma. Det var vår sista dag för den här terminen i skolan! hahah. Det var så härligt och skönt, äntligen chansen att få vila ut och andas. Dock blir det inte så mycket sånt för mig för jag måste stressa och handla alla julklapparna. Jag har inte hunnit med alla, och mina presenter måste vara bättre än alla andras hahaha x) Jag snodde Adams bilder från sista dagen men folk jag tror skulle inte uppskatta att jag lägger upp bilder på de har jag tagit bort, inte för något annat! ;)Lite folk från klassen och Barbro och Calle (son till vår lärare)! hahaHAHAAHAH Jag och Erik (eller hans rygg) xDSötisarna Adam och Elin! <3skitsöt bild på Adam och haha i bakgrunden är det jag! ;)


;)

Prsion Break! Hell yeah! hahaha, tv-nörden är tillbaka, ;) Men ska nog stänga av datorn för ikväll snart! :P Jag glömde ju lägga till en Hot Guy of the Week, so here he is!

Hot Guy of the Week


Alex Pettyfer


plugg plugg plugg

Den vanliga rutinen, plugg plugg plugg. Sitter här och pluggar naturkunskap, och fy fan va jag hatar det. Lixom vad har vi för nytta av lära oss om järnframställning?! Who The Fuck Cares?! oj oj oj negativa Nadia is back, nej nu ska jag vara positiv.. :D
Igår stan med Malin en liten stund och sen så letade jag efter mys tröjar i typ en halv timme men jag hittade inga, va har hänt med fina och nya kläderna? De existerar inte längre,..
Snart måste jag ge mig ut på JULKLAPPSJAKT! and I love it! haha, jag är typ den enda som älskar att köpa julklappar :P
Då köper man ju också en (eller fler ^^) julklappar till sig själv också :P Sen typ myskväll med familjen. <3
Juste panik igår då typ 2 ambulanser kom till våra grannar typ 1 på natten, man såg att folket var jätte rädda och hade panik. Det var typ jag och Shabb som såg det, och vi blev jävligt oroliga, inte för att vi känner de så pass bra men ändå vem blir inte det i sån situation? Hoppas bara att alla de mår bra.. :)
Ska nog ta och fortsätta plugga naturkunskap nu, funny NOT!
Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Dedicated to everyone, I care about!..

Att kolla på tv och göra skolarbeten går inte så bra ihop, men lämnar den ena och sugs in i det andra. Och gissa vilken av de som blir utesluten. hahaha, så klart skolarbeten. x)
Hinner inte blogga mera för nu börjar BROTHERS & SISTERS ♥ TV-Geek I know..
Köpte förresten chips igår så Chips och TV, är inte det helt underbart. :)

RSS 2.0