Gulligaste Vänner

Hej, som sagt så var jag med Sanna igår, det var jätte mysigt! <3 men jag hade inga bilder så jag lånade Sannas bild. Hon är så jävla gullig med hennes bilder... <3


I love You, Sanna! <3


Idag var jag med Ida <3 och jag fick ett kort av henne om vänskap. Vi cyklade till ICA MAXI och SIBA, hon behövde en mus till datorn. Så vi gick runt och kollade, roooligt.. Sen så blev vi trötta så vi drog till Donken, hahaha McDonalds. Där satt vi och drack läsk och pratade. När hon hade hittat det hon behövde så cyklade vi till henne, vi kollade på gamla bilder från 9:ans klassresa till Gbg... hhaahha, bilderna asså! Efter det så kom jag hem och åt mat, jag hade tänkt gå ut och springa men jag spelade lite fotboll utanför huset med min storebror och min lillasyster. Roligt var det i alla fall. Vi fortsatte att tönta oss med att spela playstation spel Tekken 5! Sen dess så har jag hängt runt lite här hemma.. Mysigt att gå runt i pyjamasshorts och en stor t-shirt. Håret slarvigt uppsatt. Hahaha, ;) Imorgon kommer Malin<3 till mig och då ska vi kolla på Ocean's thirteen. 

Livet blir berikat
av vänner och kompisar
-att människor vill dela
sånt man gör och sånt man känner

Så mycket man får lära
så mycket som blir sagt...
Så mycket som kan hända
i vänskaplig kontakt.

Ja, det ger så mycket glädje
att vara fler än en.
Att man har nåt gemensamt
i nuet... då... och sen...

Att ha just dig till vän
ger skäl till tacksamhet.
För att du är bra på vänskap
- Det hoppas jag att du vet!


Jag älskar mina underbara vänner! <3
xoxo Nadia

 


Today I'm wearing this...

Dagens Casual Outfit. ^^



Topp: Gina Tricot
Shorts: Gina Tricot Jeans klippta till shorts ;P


xoxo Nadia

Mysig dag ^^

Jag var som sagt med min lille bror och vi cyklade en liten stund men sen så orkade ingen av oss cykla mera. Så vi drog tll diamanten ett dagis när vårt hus. Där var vi allmänt barnsliga eller han är ju ett barn men jag hahah. Jag älskar att dra dit och bara vara.. :) Så klart så glömde jag kameran hemma så det blev några bilder med min sucky mobil kamera.
   
  
 
Jag älskar han!



Sedan vid tretiden kom Sanna till mig och det var mysigt, Vi pratade och åt glass, godis och choklad. hahha XD VI ÄR TJOCKISAR! haha nää men vi drog till diamanten och satt och pratade ännu mera. Vi lyssnade på lite på min musik men hon gillade inte de, fast till slut så blev hon van vid musiken. Jag gillar typ alltmöjligt, som cold play, maroon 5 eller bara enskilda låtar som Run the Show, Waiting och en massa andra låtar... Sen så kollade vi på Why I wore lipstick to my mastectomy, skit bra film. Efter det så drog hon hem eftersom vi båda var jätte trötta.. men efter att hon hade gått hem så kollade jag på The Black Donnelly's <3 och nu Criminal Minds <3. Ja, jag älskar TV! :)

Bilder kanske kommer, men jag hade inte kameran men Sanna tog bilder så jag kanske snor hennes hehe  :)

xoxo Nadia

Sol :)

Godmorgon.. haha, sen morgon. Åh, vad jag var trött när jag vaknade imorse och jag vaknade 10 haha, men det var nog för att jag somnade kl. 6 på morgonen. :P men nu är jag ganska pigg och glad. :)
Jag hjälpte min pappa och storebror med markisen (?) ute i trädgården och sen så åt jag frukost. :) och nu sitter jag här och försöker göra något bara för att driva tiden, tråkigt! men snart kommer Sanna <3 eller snart och snart då, hon kommer vid 15 tiden :P

Åh det har varit så underbar väder idag med bara sol, och det var länge sen dte var bara sol men jag inte att det kommer att vara så länge till.. Jag hoppas att det blir bättre väder. Jag ska nog hitta på något annat nu, kanske ska ta och lära min lille bror att cykla. Jag får 20 kr för varje gång han cyklar! HAHA, esay eraned money, is the money I like! ahahah XD nää men got to go. :)

xoxo
Nadia

Hej... :*

Hej, Jag har haft många bloggar men alltid antingen tappat lusten för att blogga eller så har jag inte haft tid men tanke på studierna och allt annat skit.. men den här gången ska jag försöka hålla igång den här bloggen.. :)
Nu har vi haft sommarlov ett tag, 1½ vecka tror jag, orkar inte tänka nu, hehe men jag har haft det fullt upp vissa dagar och andra dagar så slappt man kan ha.. Det är typ bland det bästa som finns, att ha det slappt och ifall man vill göra nåt så ska man göra det typ helt spontant.. :P Men men...

Idag så har jag inte gjort något förutom att ta en liten jogging tur och efter en halv så kände jag mjölksyran, usch måste förbättra min kondition..  haha XD .. Just så sitter jag och kollar på Saturday Night Live med Hugh Laurie läkaren från House (?), jag kollar inte på den serien men jag känner ändå till han-- ^^ Jag ska lägga mig snart men jag har så svårt att sova nu under sommaren för att jag tar alltid sovmorgon haha XD,

Imorgon kommer Sanna <3 till mig. Vi skulle ha träffats igår eller idag men saker kommer i vägen hela tiden och planerna blir helt förstörda men Imorgon då jävlar! haha :)



Kände mig som Homer när jag sprang! haha XD

Godnatt sötisar! <3

RSS 2.0