Stressss....


I väntan på bussen till Turin i Milano, Malins bild <3Panik och Stress! Det är så jag har haft det de senaste 2 veckorna! Usch,känner mig lite deprimerande :/ fast det är HöstLOV snart.. GLAD GLAD GLAD är jag för det och då ska tiden spenderas med kompisar och typsova.Jag har världens sömnskuld.

Onödigaste dagen ever idag, dagen började med matte från halv nio till tio. Sen så slutade jag, hahaha, mysigt, fast jag stannade kvar i skolan för att plugga men det blev egentligen inte så mkt av det. Träffade på Avin, Hanna och Estelle och gjorde de sällskap ett tag, sen drog jag hem och har pluggat inför provet typ jätte längeeee....
 
Prov på måndag, jävla samhällskunskap och ekonomi, med deras 35 eller 40 sidors prov.. :(

Ska sitta och jobba med sammanfattning på sam, och glo på Heros och sen är det CRIMINAL MINDS! <3
hahaha, jag vet, jag är världens tv-nörd.:D and I am fucking proud of it X)

Helt onödig inlägg men whatever.. ;)


drömmer...


Happy times are over, back to reality!

Drömmer av värmen..

Åh sitter här och pluggar ihjäl mig snart! X).. Fuck alla läraren som måste ha sina prov på samma vecka, liksom två språk prov på en vecka.. Jag har spanska och italienska prov, jag kommer att bland ihop allt va fan! :/ Men jag hoppas att det går bra, även om de är direkt efter varandra tisdag och onsdag! Dessutom så har jag varit sjuk jättelänge, halsen har gett upp, och det känns som om jag kommer att hosta up mina lungor! Kommer jag ens orka dra mig till skolan?! Vi får se, förhoppningsvis så mår jag bättre, för att vi har sista spanska lektionen innan proven, så man kanske kan få lite extra hjälp eller nåt..
Fuck everything and lets go back in time! ^^

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind


Italy Bitches!Alperna! Bild tagen från flyget! ^^Skattjakt lite runt omkring i Turin, då vi skulle ta kort på en massa förhistoriska byggnader.
Kommer inte ihåg namnet med fin var den iallafall. ;)Sötisarna! <3

Sjuk värd resa! Tack alla som gjorde resan det bästa!
Jag älskar Italienarna och hela min klass! <3


Seaside ^^Italien! <3
Jag vill tillbaka dit, inte vara kvar i kalla Sverige! :(
Vi var vid västkusten och det var några från klassen som badade och däribland Jag! ^^ *Stolt* hahaha..
Italienarna tyckte att vi var galna som badade i det kalla vattnet, fast vi tyckte att det var varmt! ;) Svenskar är galna! (även om jag inte är svensk! hahah)
Så jävla trött, ska gå och lägga mig nu kanske, eller kolla på 2½ men! <3
Flera bilder kommer säkert lite då och då!
Godnatt

Italien!

Hey bitches, I am back from Italy... Kom hem igår runt 4 tiden och saknar redan Italien. Älskar alla underbara italienare som vi hade och jag saknar de redan.. Längtar till Mars då de kommer.  dessutom så hade de 16 års gräns för allt! Därav min nya smeknamn, The Drunk girl! hahaah. Åh jag känner att alla i min klass har kommit så nära varandra.. :D
Skriver mer någon gång sen!
Tydligen så går det inte att ladda up bilder nu, så jag kanske ska testa det imorgon istället, måste sova nu! skolan imrogon, usch usch usch säger jag..


RSS 2.0