...

what is cooking, good looking(s)? ;) det har varit ett par bra  och dåliga stunder nu, men nu är det H E L G! AWESOME! Fikade med Sanna igår, det var härligt mysigt, sen drog vi och åt hamburgare och frites xD Orkade inte dra hem, asjobbigt så vi drog till Årsta och hängde med Erik, Simon och Stoffe. De har humor säger jag bara. På väg hem, blev det deppigt och jobbigt men inget man tar upp här. Hoppas på bättre tider ;) 

haha, nää men jag är astrött så nu ska jag dega framför en annan film, kollade på Oceans 11 men nu slutar den så.. mys mys ;) 
hoppas ni har det bättre ;)

 
sannas bild x) som förklara dagen awesomly ;)
puss 

Vår! :D

Det är vår och jag är gladare än gladast! :D 
Sitter nu ute på studsmattan i shorts och linne med laptopen i knät och god saft i handen :D 
det är typ enda grejen som håller mig uppe med tanke på att påsklovet är slut :/ jag vill inte det och jag vill ha en vecka till. Snälla! hahah nä men det blir skolan och guess what - Jo prov första dagen direkt efter lovet :( så äännu mera buhuu... men annars så kommer italienarna snart, på onsdag faktiskt då Jag och Erik firar 2 månader <3 fast inte kulmed att vi kommer att  ha en italienare med oss överallt. Nää nu ska jag sluta vara negativ! x) 

Lovet har varit underbar med massor med kompisar och lite party. Lördagen för en vecka sen så fyllde jag 18 och då firade jag med familjen på dagen och på kvällen höll Erik en fest/myskväll. Fick både gulliga och goda presenter. Sen i onsdags höll jag en middag/fest. Det var mysigt men synd att så många varsjuka eller bortresta. men eh jag hade jättekul iaf. Sen har jag bara träffat kompisar och haft familjdagar <3

Nu är det bara 2 dagar kvar av lovet så nu ska jag fortsätta njuta av solen innan den går ner! ;) Lillasyster<3 har det mysigt i solen xD


Lite lov underhållning? NO NO NO inlämningsarbete :(


böcker att läsa och prov :( Men soligt är det :D


solade/pratade/lyssnade på musik med storasyster<3


Skriver mer när jag orkar! ;)
GLAD PÅSK och puss på er!


RSS 2.0