18 år!

Hallu! Idag så har vi köpt present till Elin J som fyller 18 år imorgon, så puss på sötnöten! Sen så har vi Elin E som fyller år den 2 april och sen Jessíca och min Bror som fyller år den 3:e och SEN ÄR DET MIN TUR ATT FYLLA 18 DEN 4 :E APRIL! Den 5:e fyller då Axel år! hahah, mysigt vecka! :) 
Ska fixa ihop en tjejmiddag/fest på påsklovet, så people be ready with gifts! hahha, nää men ÅH 18 år! Jag längtar så sjukt mycket! :) 

Ska äta mat nu och sen blir det att räkna matte för jag har prov på torsdag och sen är det ju Desperate Hosuewives och Christine och Brothers and Sisters! 
Puss på er ♥

FREDAG! :D

YEY YEY YEY! helg igen! gosh I love it, även om jag måste stressa med skolarbeten och pluggandet. Idag var på stan och fick då världens shoppingbehov men tyvärr så har jag inga pengar, får väl vänta ett tag till tills vi får studentbidraget :D hahaha. Nää men nu måste jag verkligen skaffa ett jobb. haha. 
Imorgon ska jag till Erik<3 och vi får se va den där filuren hittar på, hoppas bara att jag slipper manga x) hahaha. nää men bara jag är med han<3
Sen måste jag räkna massor med matte och skriva ett spanska arbete och sen ett idrottsarbete! Ny vecka - Nya Stress! Tack Katte! 
Nu tänkte jag kolla på nån film men jag vet inte vad! haha, men det kanske blir Milk! :) 

BTW. I förrigår så fick jag mitt SVENSKA MEDBORGARSKAP! haha, så nu är jag svenne, and it is awesome. Så jag tycker att ni ska säga grattis! x) hahah. 

Movie time now, puss på er! ♥

;)

What Haaapppenning? Ja, jag är på bra humör. klar med spanskaprovet som var idag och dessutom så hade vi två inlämningsarbeten tills idag, ena rapporten blev 11 sidor och den andra blev 2 sidor så jag är riktigt nöjd! :) 
Spanskaprovet så spikade jag alla ord iaf, det är jag 100% på. hahaha resten får vi se! x)

Festen i lördags va mysigt men det var lite spänd mellan alla då jag inte kände människor och att blanda ihop allas namn va inte roligt! hahaha x) nää men det slutade jävligt illa och hatar att äckliga männsikor finns... Men efteråt drog jag och Sanna till Max och drack kaffe och hamburgare och FRIES! haha <3

Nu är det Grey's Anatomy sen måste jag räkna lite matte också! 
puss på er! ♥

Special Ed (L)

Vår utbytesstudent sjöng på den här hela dagen igår så jag var tvungen att lägga in den.
Btw. Så är jag helt kär i Special Ed! xD


Hoppas ni får en underbar fredag! 
puss♥

sömnbrist

Min helg har redan börjat och idag så hängde jag med min kille och hans kompisar och självklart mina kompisar haha. Vi rökte vattenpipa och körde poker, vilket det inte gick så bra på. Men mysigt var det iaf och rolig sällskap! :) Kom hem nyligen så ska nog sova snart, eller kanske kolla lite på tv och sen sova!
Men imorgon blir det troligtvis stan för att träffa Erik och sen hemma med familjen. Lördag är det fest med bebusen Sanna Banana och btw. jag har grejerna nu ;) hahaha
Och söndag, ångest och pluggdagen. Har jätte mycket kvar att göra, rapport, summary att skriva och så har jag spanska prov också! usch, kommer troligtvis att få panik då. men vi håller tummarna för mig! :P

Puss på folk och godnatt! ♥

helg ;)

hallu. klockan är över tolv alltså är det måndag nu! fuck! haha, hatar hatar måndagar och jag har skola ganska tidigt imorgon, fast som tur är så får man skjuts till skolan ;) 
det blir ju lite stopp i bloggen då jag har ass många prov och förhör, men jag ska försöka hålla igång iaf ;) 
Btw. Igår (söndag) firade jag och min pojke en månad, mysigt fast jag hann inte träffa han.. en kompis behövde hjälp med vissa problem. Så klart är det bros before hoes! haha Men jag var med han  i fredags och det var jätte jättemysigt och vi kollade på superhero movie x) Gosh jag älskar killen i filmen, så jävla misslyckad! x) 

I lördags var jag med bebusarna, Sanna och Ida, sjuktmysigt. Vi åt massor med chips och godis och kollade på Sin City, sjukt bra film och riktiga bra effekter, me likey! haha. Sen kollade vi på American History X, älskar den där filmen, så himla bra film och jag satt och grät i slutet och Ida skrattade åt mig :/ hahaha. De drog någon gång vid 4 på morgon så jag satt och kollade på nån dålig film, this time around hette den haha. 

Söndagen blev det massor med tröstande och bara lyssnat på en kompis, jag älskar dig min lilla råtta! Har även försökt plugga och det blev lite spanska, borde ha läst italienska boken men jag orkar inte. Eh, det löser väl sig, eller det vill jag iaf tro haha. 

Derek Vinyard (Edward Norton) är den karismatiske ledaren för en grupp vita högerextremister. Han hamnar i fängelse för ett brutalt mord förorsakat av ett brinnande hat. När han blir frigiven, skäms han för sitt förflutna och i sitt försök att bli en annan människa inser han att han måste rädda sin yngre bror Danny (Edward Furlong) från ett liknande öde. (Discshop.se)

Sin City är den våldsamma staden där polisen är korrupt och gatorna dödligt farliga. Vi får tre sammanvävda historier där vi får möta Marv som letar efter den som mördade Goldie. En kvinna han tillbringade en kärleksnatt med och som han sedan fann död bredvid sig i sängen morgonen efter. Dwight som kallhjärtat utnyttjats av en manipulativ kvinna och söker hämnd och Hartigan en polisman som snart ska gå i pension och som är misstänkt för ett brott han inte begått. (Discshop.se)




Möt Rick Riker. Han är ung, cool och har superkrafter. Nu ska han bara lära sig att använda dem ... 
Men världen är hotad och ingen går säker när Zucker och kompani släpper lös bland andra Drake Bell, Leslie Nielsen, Tracy Morgan, Pamela Anderson, Perez Hilton samt Regina Hall och tar sikte på några av nutidens största biosuccéer som Spider-Man, Batman, X-Men och Fantastic Four.
(Discshop.se)

Nu ska jag nog ta och krypa ner i min mjuka och varma säng. 

Godnatt folk. Hoppas ni får en bra ny vecka! 
pussar! ♥

trötter!

vi har haft projektvecka hela veckan med temat livsstil och hälsa,vi jobbar med Depression. Min grupp är sjukt bra och flitiga så vi jobbar på. Hoppas på bra slutprodukt iaf, vår förra projekt, Mänskliga Rättigheter gick skit bra och läraren sa att vi var en av de bästa grupperna och I know, jag är skit stolt över den. Hoppas det går lika den här gången.

Efter skolan blev det att träffa Rebecka och äta på Cupido, våran gamla hängställe, åh va jag älskar maten där! Vi får ta igen och börja äta där mycket igen hahah. Vi pratade en massa om de gamla goda (och inte så goda) tiderna och skämtade som fan om allt och alla! It was AWESOME! ;)

Har även kollat på Grey's Anatomy och Dirty Sexy Money, I love it, sjukt bra serier asså. och så har jag jobbat lite med Korpen Flyger men den blir ju inte bra, så om någon vill hjälpa mig att skriva den så är jag här! hahaha x)
Nu ska jag ta en dusch och göra mig redo för sängen. Min mjuka härliga säng, I love it more then any THING (sak asså! hahahha) okej, jag vet någon som är trött! x)


förra helgen blev det lockigt hår och systers tishy från USA.
pussar på folket.

better day :D

Nu äre Helg! helt underbart men jag är jätte trött efter den här jobbiga skolveckan, har haft engelska presentation, individual reading examination på engelskan, massor med andra läxor och arbeten.. Så idag tänkte jag ta det lugnt och träffa Ida men hon orkade inte, och jag förstår henne precis. När jag kom hem så var jag helt död. Ville bara ligga i sängen och kolla på nån film och äta BEN & JERRY's Bohemian Raspberry, så himla gött. Jag fick den av Erik idag, världens underbaraste och gulligaste kille ever.


Jag har just precis diskat och nu är jag jätte jätte trött och sett filmen The Twelve Monkeys, orkade inte med den men jag var tvungen haha, för jag följer de top 250 filmerna på IMDB och den finns på listan och den var faktiskt ganska bra, ibland lite dålig skådespelari och taskiga effekter men den kom ut 1995 så.. hahaha.


twelve_monkeys_ver1.jpg 12 Monkeys Poster picture by CajoleJuice

Året är 2035. Ett virus har spritt sig på jorden och nästintill utrotat dess befolkning. De som fortfarande lever bor i underjorden. En grupp forskare tar fram en plan som innebär att man skickar en man tillbaka till tiden innan viruset spred sig.

musik :)


Crap

Guess what? Det är så allt känns, helt jävla fel och misslyckat. Livet är inte bra, allt känns som crap. HATAR DET HÄR LIVET! jag vill bara vara mig, så fuck allt annat och ge mig fucking support! varför ska allt vara så svårt? Varför låter vi inte saker bara vara som de är eller låta de flyta på som de ska?
Låt mig bara vara MIG! Det är inte svårt och allt jag vill ha är mina vänner och familj men nej det går inte och det ska inte vara så`?! FUCK IT ALL!



behövde bara skriva av allt det där. Orkar inte med något annat. Det har inte varit en så bra kväll men annars så har det varit en bra dag. Fikade idag med lite folk, mysigt mysigt var det sen när jag kom hem så drog syster och jag till ICA och hämtade paketen från Halens med mina skor. De är sjukt fina och bekväma, bild kanske kommer någon gång senare. Har även kollat på Desperate Housewives och Brothers & Sisters. Jävligt bra serier, 2 av mina favoriter. Nu ska dryga och må dåligt och kolla på Scrubs samtidigt som att ha världens ångest över skolan och proven och läxorna...

Hoppas ni har åtminstone bättre än mig.

Puss på mina älskade vänner som stödjer mig!

Jag älskar er alla!


RSS 2.0