Wish me luck

Eftersom jag ska iväg så bjuder jag på denna...

Btw, Min lilla syster klippte och tunnade mitt hår! underbart känsla med tunt hår, Tack Shabb <3<3Hahaha, sorry för den fula bilden, but who cares..
Wish me Luck♥

Italy Baby

Jag har varit på stan i typ 4 dagar i rad, så jag är jävligt trött. Jag har letat efter en massa saker, som present till Evelyn som fyller år imorgon, en massa andra saker och present till värdfamiljen, klassresa imorgon till Italien, Malin kommer och hämtar mig 11 imorgon, sen så drar vi till Arlanda. Usch nervös, men jag älskar att flyga och resa. Dessutom så behöver jag komma iväg från en människa.. Men *min* Italienare verkar vara snäll och gullig så hoppas att det går bra och att vi kommer bra överens.. ^^

Det kanske kommer några bilder when I am back Baby.... 

Grattis Evelyn! Äntligen 17 XD <3

So long people...
Off to Turin, Italy I go!


Ciao ♥

...Coldplay! ♥

Länge sen va?

Jag har inte bloggat på länge, men what ever tänkte börja lite igen men vi får se hur det kommer att gå den här gången! haha XD
Asså COLDPLAY är STHLM och JAG VILL VARA DÄR! jävla biljetterna tog slut typ 40 min efter att de släpptes eller nåt, Men Malin  (som är där nu) ringde mig lite då och då, och så fick jag höra Violet Hill, Fix you och The Scientist! OMG, I love them! Nästa gång de är här då jävlar ska jag med och kolla!

Usch imorgon har jag rättskunskaps prov, ibland känns det som om jag kan typ det mesta och ibland då känns det som om jag kan absolut ingenting! Dessutom så känns det som om jag har missat att plugga på en massa saker, men det får gå som det går! Hoppas på det bästa!
Wish me luck!

RSS 2.0