wohooo

WOO-FUCKING-HOO! språkprovsveckan är slut and I am alive! haha, italienska provet idag gick nog bättre än spanskan iaf, hoppas på MVG på båda, om jag ska chansen att få det i slutsbetyg för kursen. Men men nu är det slut iaf tills ett annat prov dyker upp som de alltid gör. Måste börja räkna matte nu, ligger efter lite och vi har prov nästa torsdag. :/

Dessutom säger vi Grattis till Annie, Anton och Aya som fyllde 18 år idag! <3 Längtar tills jag fyller år, snart nästan 3 månader kvar, Sen är det Party Party! haha

Criminal Minds ikväll, åh, jag är så kär i Spencer Reid (Matthew Gray Gubler)
men nu blir det matte och lite tv. puss


Godnatt :)

PANIK PANIK PANIK! försökte gå igenom/förhöra mig själv och det gick inte så bra, fastnade och glömde bort allting hela tiden! fy fan, behövde bara skriva av mig det där!
wish me luck people!


Sweet dreams people.. I know I will about Robert Bcukley! hahah


boys boys boys..

Hola people.
en sak som har irriterat mig jävligt mycket idag är killars intentions med deras blickar, jag  har aldrig fattat det och det förvirrar mig alltid, men speciellt idag. Jag har fått tre olika märkbara blickar idag, det första var ett litet leende bakom blicken med en aningen stirra-på-en-människa-nerifrån-upp-blicken från en kille i min skola som annars brukar bara stirra på mig och en kompis till mig. Sen så fick jag också världens läskigaste ondaste blick från en annan kille, och jag känner inte ens han men han känner en kompis till mig. (ärligt talat så gillar jag inte ens han! hahaha) Sen så fick jag den här le-skit-mycket-och-inte-släppa-blicken också från en kille på bussen.
Killar sluta med era creepy blickar och kom fram bara om ni vill nåt! hahahah.
tillbaka till pluggen, känner att jag inte kan så mycket och jag har spanska prov imorgon!

puss på er!

bjuder på denna- en vanlig dag på katte med Nadia och Malin!


25/01-09

ja, då är den här helgen snart slut :( . Men det är bara 5 dagar kvar till nästa (försöker vara positiv) haha. :P
Så ifredags så fick vi se våra labbresultat från onsdagen innan och det var ju torkat fisksperma yummie! eftersom min klass är sär (and I love it haha) så började folk typ jaga varandra med de (jag var en av de xD) , och vem vill ha fisksperma på sig seriously, så panik! hahaha, När vi slutade så drog jag och Malin till Luthagens livs och köpte godis <3 (bara 4.90 kr) så när vi kom fram så var typ nästan hela vår klass där och köpte godis så klart! haha. :)
Sen gick vi runt på stan, köpte en spray on deo (hatar de andra) och letade efter ett par skor i H&M som jag såg i katalogen men de har inte kommit in till affären än, hoppas de kommer snart! ;) sen så segade vi runt och vart vi än gick så stötte vi på någon från vår klass :D 

På kvällen beställde vi pizza *ummm pizzzzaaa* haha, och senare så kom Malin till mig och vi kollade på Madagascar aka bästa animerade filmen ever, älskar den där filmen och speciellt pingvinerna Skipper och Private! <3
Juste vi väckte även Erik när vi ringde honom (det var vid 2 tiden och han brukar alltid vara vaken då men inte den här dagen) och typ snackade om en massa skit saker. Vi typ turades om men runt fyra så drog Malin och jag snackade med Erik till halv sex på morgonen.

Jag kunde ändå inte sova, jag var inte ens trött -  hade nog orkat gå ut och spring lite om inte det hade varit is :/ .. Sen kom min Lover Lipton Green Mint Tea och jag blev lite trött av de och la mig då.
Juste har även försökt plugga lite, jag har redovisning på tisdag, spanska prov nu på onsdag och italienska prov på torsdag.. PANIK!  Jag orkar verkligen inte skolan.

Now back to work!


Ti amo & Te amo! (Italienska och spanska.. fattar ni varför jag har panik just nu! kommer fan att blanda ihop allt.)


 


long time no see.. ;)

Sitter här i mitt rum, jätte jättetrött. Jag la mig typ 3 igår och vaknade 7 så inte så mycket sömn där, jag tror det är därför men jag brukar inte behöva så mycket sömn.
Nu börjar Criminal Minds och hittills har jag tittat på Handboll VM. riktigt spännande, det var Malins tjat om heta killar som gjorde att jag började och klart vill jag stödja Sverige! hahaha. Men killarna i shortsen är heta heta heta in action.
Oh, det är Dylan från 90210 som är gästskådespelare i Criminal Minds. Ska fortsätta kolla på tv och sen läsa lite i boken "The picture of Dorian Grey" :)


Bjuder på den :)sjukling..

Nu är det måndag och jag sitter här och tråkar, vill hellre vara i skolan än att sitta hemma och inte göra något. Guess what I am doing? Jo, kollar på VÅRA BÄSTA ÅR! HAHAHAHAH.. Den är beroendeframkallande, de avslutar ju avsnitten så spännande och så vill man eller måste se fortsättningen. Den går ju typ 13 varje dag och då är jag i skolan Men idag är jag en sjukling. Skit ont i ryggen och magen, kan knappt röra mig, Usch igår så såg jag ut som en gubbe och behövde nästan en käpp, hahah, fast nu är det lite bättre. Jag har legat i sängen hela dagen så det har varit lite härligt. Men jag måste ta mig ner och äta något, har inte ättit något sen igår vid 23.00 tiden. haha x)

Nu ska jag äta och sen fortsätta med min redovisning om William Wilberforce, abolitionisten :) Jag är nästan kär i han, kollade på filmen "Amazing Grace" Jag rekommenderar den starkt! så jävla bra, en ensam människa kan  visst påverka världen. Bevis - kolla på filmen.

RSS 2.0